Innerview
21871
post-template-default,single,single-post,postid-21871,single-format-standard,qi-blocks-1.0.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22048

Innerview

Mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik niet houd van koetjes en kalfjes en praatjes pot. Een goed gesprek kan ik wel waarderen. Liefst ben ik dan degene die de rake vragen stelt. Maar nu was dat andersom; Irwin stelde ze aan mij in een heus Innerview via zoom. We spraken over de stemmen in je hoofd, overtuigingen en pijnen. Over mensen écht zien: in mijn werk, maar ook in het dagelijks leven. En over de magie van het zwanger zijn.

Als je het leuk vindt me van een beetje dichterbij te leren kennen en zin hebt in 40 minuten gewauwel van mij, klik dan hier https://www.youtube.com/watch?v=2ItO8kz9CE4.