It’s magic baby
21951
post-template-default,single,single-post,postid-21951,single-format-standard,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22048

It’s magic baby

De energie die jij de wereld in zendt, krijg je dubbel en dwars terug op je eigen bord. Noem het karma, de wet van aantrekking of whatever. Ik merk het momenteel zó duidelijk en ik vind het tof om ermee te spelen. Na een veel te drukke periode wilde ik alleen maar rust, rust, rust. En zonder dat ik verder iets onderneem wordt mijn agenda als vanzelf steeds leger.

Opdrachten worden verplaatst of gaan niet door. Laatst was ik niet fit en sleepte ik mezelf naar de locatie om te fotograferen. Na twee uur was ik afgedraaid en wilde ik niet meer. De tweede helft van de dag bleek door miscommunicatie niet door te gaan. “Dank je wel” prevelde ik, richting wat of wie het ook moge zijn, en dook mijn bed in.

Hoe heerlijk is het om dan overvloed te voelen; ik heb een buffer op mijn spaarrekening en die opdrachten komen straks wel weer, als ik er zin in heb. En weer een fijne les hoe belangrijk het is me bewust te zijn van mijn gedachten, van de energie die ik uitstraal, van hoe ik mijn vel zit. Omdat ik daar dus mijn wereld en wat er op mijn pad komt mee kan sturen.

It’s magic baby, ik kan toveren ✌🏼✨

Foto: Nicoline Rodenburg Fotografie