Dromerige Lizzy
22060
post-template-default,single,single-post,postid-22060,single-format-standard,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22048

Dromerige Lizzy

Lieve, mooie, dromerige Lizzy. Ik heb je zien groeien en zekerder zien worden. Ik heb je steeds meer voor jezelf zien kiezen, voor wat jíj nodig hebt en wat past bij je. Onderweg zag ik je zwabberen; van een plan, naar later misschien en hoe dan eigenlijk? Maar onderweg kwamen we mooie dingen tegen. Van grote abstracte vragen naar kleine concrete tips. Maar uiteindelijk landde het besef dat het allemaal begint met jezelf. 

Prachtige, grote, stralende Lizzy, ga maar staan, check je intentie en toon je veren. Eerst aan jezelf, dan aan de wereld. En zwabberen mag gewoon tussendoor. 
Dank je wel voor je vertrouwen, dat ik je mocht gidsen en jouw mentor mocht zijn voor bijna een jaar. 

(Mijn twee mentorschappen zijn nu afgelopen, dus er is ruimte voor nieuwe fotografen die op zoek zijn naar een zachte, maar ferme duw in de juiste richting. Stuur me een berichtje als je hier meer over wilt weten.)