Na ploegen en doorgaan
21922
post-template-default,single,single-post,postid-21922,single-format-standard,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22048

Na ploegen en doorgaan

Trots hoofd: mijn bedrijf bestaat 7,5 jaar! Ik was een jaar of 15 toen ik wist dat ik naar de kunstacademie wilde om fotograaf te worden. Godzijdank had ik ouders die me zonder aarzeling steunden. Zo af en toe kreeg ik vragen van ander mensen als “Wat als het niet lukt? Wat als je niet aangenomen wordt op de academie? Of als je het niet lukt werk te vinden?” Dat vond ik raar. Ik had geen plan B. Dit zou het worden. Punt.

En zo zat ik op mijn 17e op de academie, studeerde ik keurig in 4 jaar af en startte ik direct erna op mijn 21e mijn eigen bedrijf. Natuurlijk was het een weg vol hobbels en onzekerheden. Ploegen en doorgaan. Ik beet op houtjes, maakte fouten en aldoende leerde ik steeds meer. Maar diep van binnen heb ik altijd een héél fijne en sterke zekerheid gevoeld dat ik goed zit. Dat dit mijn weg is. Mijn onderneming zal nooit ‘af’ zijn, dat vind ik het mooiste. Zoals ik zelf ook nooit af zal zijn. Ik hoop nog heel lang te mogen sleutelen, groeien, onderzoeken, ontmoeten en creëren.Een hele grote dank je wel voor alle mensen op mijn pad die me hebben gesteund, ondersteund en aangemoedigd.